Doorzoek de website

Contact

www.tenderhoeve.nl

bickhorn@hotmail.com

Gastenboek

Datum: 21-10-2016

Door: Tineke van Rees

Onderwerp: Babs (2e nestje van Tessa)

De Raad van Beheer heeft een leuk teckelfilmpje gemaakt om het belang van een goede fokker onder de aandacht te brengen. Wat heb ik 2 jaar geleden geboft met Babs van de Tenderhoeve en wat hebben ze allemaal een geweldige puppytijd gehad. Anita Schoen is metrecht een fokker met passie!
Zie www.houdenvanhonden.nl

Datum: 20-08-2016

Door: Teuntje

Onderwerp: Kleine Fientje

Fientje woont sinds 2 weken bij ons....Het is een gezellige vrolijke hond.. En past helemaal in ons gezin...
Fientje is al een goed gesocialiseerd hondje....Ze speelt graag met de kinderen en met andere hondjes uit de buurt.... Ron en Anita hadden al heel erg hun best gedaan!
ECHT IN ALLES... ! Goede informatie over de voeding..vaccinatie echt tot aan het knippen van de nageltjes....we hebben ook een prachtige mand gekregen met zoveel leuks voor Fientje waar ze heel blij mee is......Echt super leuk..lieve Ron en Anita
Dank jullie wel....Groetjes Teuntje en likjes van onze kleine Fientje

Datum: 15-08-2016

Door: Joke Geerligs en Paul Veerman

Onderwerp: Chica

Een week geleden mochten we onze pup Chica in onze armen sluiten! Ze kreeg meteen de vuurdoop, want ons campertje stond bij de sportvelden en het vervoer daar naar toe hadden we in een fietstas achter aan de bagagedrager geplant... wel met een gaasraam in de achterkant voor zicht voor Chica. Na even piepen vond ze het super interessant. Nu gaat ze al een week zo mee naar de super en andere honden. De fietstas is haar tweede huis... Andere honden, geen probleem, dat is heel leuk spelen, ook al is het heel maxi en heel mini... Ze heeft nog geen nacht gepiept, als we haar buiten zetten: een dikke plas en een poep! Ze loopt prachtig aan haar lijn, kortom een super pup!
Dit alles is te danken aan Anita van de "Tenderhoeve" die heel veel tijd en moeite aan haar pups geeft, ze een geweldige basis geeft voor een stabiele, lieve gehoorzame toekomst, zodat ze al heel veel kunnen als ze bij hun "ouders" komen! Wat een feest om zo'n "Tenderhoeve" pup als kameraad te mogen hebben!!! En ze zijn PRACHTIG!!!

Datum: 12-01-2016

Door: Pharmf682

Onderwerp: Good info

Very nice site!

Datum: 09-12-2015

Door: Richard en Pauly Kerkhoff

Onderwerp: ""Ons Meisje ""

Nadat onze teckel Loes Luca (14 jaar) was overleden, zagen we een pup met dezelfde uitstraling en vorm van het hoofd op de facebookpagina van de Tenderhoeve. We waren er gelijk al verliefd op en besloten om deze pup Casja bij onze drie andere teckels te nemen. Achteraf bleek dat ze verre familie was van Loes Luca, wat een toeval.

Wat geeft deze fokker ons een goed gevoel. De puppy’s groeien op in huiselijke sfeer en worden goed gesocialiseerd. Na ons eerste bezoek waren we gelijk al verliefd op deze pup en bij wat een hartverwarmende familie groeien deze puppy’s op. Het voelde gelijk al vertrouwd. Na twee weken zijn we nog een keer gaan kijken en we sloten haar steeds meer in ons hart. Het was echt al ons “Meisje” en besloten haar ook zo te noemen.

Op 1 oktober 2015 hebben we de pup gehaald, onderweg was ze natuurlijk erg aanwezig, maar thuis aangekomen werd ze al snel geaccepteerd door onze teckels, met name door Lieve Lotje (3 jaar). Zij ontfermde zich over haar alsof ze een moeder was voor Meisje.

Wat een geschenk was zij en we zijn zo blij dat we dit mochten meemaken. wij Bedanken Ron en Anita , dat ze Meisje aan ons hebben toevertrouwd. En we hopen in de toekomst op weer een pupje van de Tenderhoeve. Met zoveel liefde en toewijding worden de hondjes daar grootgebracht. en daardoor zijn het ook stabiele en sociale hondjes met een fijn karakter.

Datum: 05-12-2015

Door: Stephanie Wolsleger

Onderwerp: Daantje 26-07-2015

Wij hebben konden Daantje 30 september ophalen nadat we meerdere keren op 'kraambezoek' waren geweest. Ze komt uit het derde nestje van Tessa. Wij beleven zoveel plezier aan haar. Ze een perfecte basis gekregen bij Anita thuis. Ze is sociaal en erg op mensen gericht en daarbij gaat ze super goed om met andere honden, doordat ze in een kleine roedel opgroeien ontwikkelen ze deze vaardigheden ook zo goed. Daarbij is het persoonlijk contact en de updates via de telefoon ook erg fijn, zo kan je de ontwikkeling van de pup erg goed volgen. Dus als jullie opzoek zijn naar een gezonde, lieve en stabiele pup dan ben je bij de Tenderhoeve aan het juiste adres!

Datum: 05-12-2015

Door: Teresa Pegge

Onderwerp: Oscar geb. 23-05-2014

Na 17 jaar genoten te hebben van onze Hugo, ook een rode kortharige dwergteckel, hebben wij geprobeerd om even zonder teckel door het leven te gaan. Dit heeft nog geen 6 maanden geduurd toen wij besloten om toch maar weer die leegte op te vullen. Via de NTC kwamen wij bij de Tenderhoeve terecht. Tot onze grote vreugde was de eerstgeborene een rood harige reu, Oscar! Vanaf dag 1 verliefd op dit mooie en lieve mannetje. Oscar, nu 1 1/2 jaar oud is een prachtige teckel die heel sociaal is, perfect luistert en een heel lief en zacht karakter heeft, daarnaast is hij een super stoere reu met een mooi en eigenwijs koppie! De teckels van de Tenderhoeve worden met zoveel liefde, passie en warmte groot gebracht dat dit ons ertoe heeft doen besluiten om vlak daarna tot een 2e rood harige dwergteckel over te gaan, een vriendje voor Oscar. Op 23 juli 2015 werd Guus geboren met dezelfde moeder Tessa, dezelfde rode kleur, hetzelfde lieve karakter ietwat ondeugender en weer een teckel die zo goed luistert dat het voor een teckel best uniek is. Opvoeding van de Tenderhoeve? ik denk het wel, want de tijd en energie die zij erin steken daar nemen wij ons petje voor af. Bedankt voor deze 2 kanjers!!

Datum: 05-12-2015

Door: Tineke van Rees

Onderwerp: Babs geb. 23-05-14

Via de NTC kwam ik in 2014 een nestje van de Tenderhoeve tegen. Nog iedere dag ben ik blij dat toen mijn keuze op de kleine Babs is gevallen. Niet alleen zo goed gesocialiseerd en direct al zindelijk, maar ook zo'n leuk werkhondje! Ontzettend bedankt voor deze geweldige start en ik wens jullie veel succes voor de toekomst.