Doorzoek de website

Contact

www.tenderhoeve.nl

bickhorn@hotmail.com

 

Hoera de pups van Bresca zijn geboren op vrijdag 18 juni.Een mooi donker rood teefje en een rood reutje.Moeder en de pups doen het prima. Weer puur genieten bij de Tenderhoeve.

Het teefje heet Faye en het reutje Fred.

Pups zijn nu 4 weken, de werpkist heeft plaats gemaakt voor een mand. De tweede wormenkuur zit erin en heel voorzichtig eten ze een beetje vlees.

 

Fred en Faye 3 weken en voor de eerste keer nagels knippen.

Inmiddels zijn de pups alweer 2 weken oud. De eerste wormenkuur zit erin en voorzichtig gaan ze kruipen. Mama Bresca is heel zorgzaam en ontspannen en de tweeling groeit heel goed. 

.

 

Fred  en Faye 6 dagen oud

 

 

De pups worden in de huiskamer geboren en groeien ook op in de huiskamer.Zo maken de pups kennis met onze andere honden,  onze kinderen en mensen die op bezoek komen. De pups worden goed gesocialiseerd en krijgen regelmatig een wormenkuur( bij 2, 4, 6, en 8 weken) Ze worden 2 keer nagekeken door de dierenarts, geënt( bij 6 en 9 weken) en ze zijn in het bezit van een mooi stamboom. De Raad van Beheer voorziet de pups van een chip en neemt een  DNA profiel af.Ik voer uitsluitend vers vlees aan de honden en de pups.
Wat ontvangt u bij aankoop van een pup:
 
- inentingsboekje van de dierenarts;
- map met  informatie en advies voor de komende maanden;
 -de stamboom van de Raad van Beheer, het DNA profiel van de pup
- puppypakket, inclusief mand of slaapzak
- halsbandje en riem.
- vlees voor de eerste weken.
 - wormentablet.
 
Het pakket is zo compleet dat u hier mee kunt starten.
U kunt zich inschrijven voor een pup.Na een kennismaking  houden wij u op de hoogte via foto's en mailcontact. Als de pups geboren zijn komt u natuurlijk ook regelmatig op bezoek. Samen gaan we dan na enkele weken besluiten welke pup het best bij u past.
 Ik besteed veel aandacht en tijd aan het socialiseren van de pups. Ik laat de pups wennen aan verschillende omgevingsfactoren. Zodat de pups zich ontwikkelen tot vrolijke en stabiele hondjes zowel mentaal als fysiek. Bezoek dierenarts, ritjes met de auto, naar de markt, tuincentra, winkel, schoolplein en socialiseren met andere dieren. Veel contact met kinderen groot en klein. En oefenen om aan een riempje te lopen. Maar het allerbelangrijkste veel knuffelen en spelen. Ook stel ik het zeer op prijs om contact te houden en te volgen hoe de pup zich ontwikkeld. Ook nadat de pup is uitgevlogen naar de nieuwe baas sta ik altijd klaar voor advies en tips. 
Pup Eddy 4 maanden inmiddels
   

    

   

 

: