Doorzoek de website

Contact

www.tenderhoeve.nl

bickhorn@hotmail.com

 

 

 

 

Pup Eddy

Op donderdag 23 februari 2017 is onze Jane (waggle Attack Glossy Grace) en Carlos- Gustaaf van de Tenderhoeve ( Guus) papa en mama geworden van een prachtig rood brindle mannetje. 

Hier is Eddy drie dgen

 

Inmiddels is Eddy bijna drie weken en 700 gram hij begint te lopen en te kwispelen wat een heerlijke pup!!!!!

 

Knuffelen met dochter Mandy

4 weken en voorzichtig wat vlees eten.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is eerste nestje van Bresca 4 junii 2016 

 

 

 

 

   Bresca is bevallen op 4 juni 2016 van 4 gezonde pups. Drie teefjes en een reutje. De kleuren zijn rood en rood gestroomd (brindle). Het is Bresca haar eerste nestje en ze doet het geweldig.  Er zijn geen pups meer beschikbaar.                

De pups worden in de huiskamer geboren en groeien ook op in de huiskamer.Zo maken de pups kennis met onze andere honden,  onze kinderen en mensen die op bezoek komen. De pups worden goed gesocialiseerd en krijgen regelmatig een wormenkuur( bij 2, 4, 6, en 8 weken) Ze worden 2 keer nagekeken door de dierenarts, geënt( bij 6 en 9 weken) en ze zijn in het bezit van een mooi stamboom. De Raad van Beheer voorziet de pups van een chip en neemt een  DNA profiel af.Ik voer uitsluitend vers vlees aan de honden en de pups.

Wat ontvangt u bij aankoop van een pup:

- inentingsboekje van de dierenarts;

- boekje met  informatie en advies voor de komende maanden;

 -de stamboom van de Raad van Beheer ;het DNA profiel van de pup

- puppypakket, inclusief mand of slaapzak

- halsbandje en riem.

- vlees voor de eerste weken.

 - wormentablet.

Het pakket is zo compleet dat u hier mee kunt starten.

U kunt zich inschrijven voor een pup.Na een kennismaking  houden wij u op de hoogte via foto's en mailcontact. Als de pups geboren zijn komt u natuurlijk ook regelmatig op bezoek. Samen gaan we dan na enkele weken besluiten welke pup het best bij u past.

 Ik besteed veel aandacht en tijd aan het socialiseren van de pups. Ik laat de pups wennen aan verschillende omgevingsfactoren. Zodat de pups zich ontwikkelen tot vrolijke en stabiele hondjes zowel mentaal als fysiek.

 Bezoek dierenarts, ritjes met de auto, naar de markt, tuincentra, winkel, schoolplein en socialiseren met andere dieren. Veel contact met kinderen groot en klein. En oefenen om aan een riempje te lopen. Maar het allerbelangrijkste veel knuffelen en spelen.

 

 

 

: