Doorzoek de website

Contact

www.tenderhoeve.nl

bickhorn@hotmail.com

Gastenboek

Datum: 26-02-2018

Door: Joke Geerligs

Onderwerp: Ragazza en Chica

Ruim 3 weken terug was het dan zover, we konden ons nieuwe huisgenootje Ragazza ophalen! Ze is de eerste pup samen met haar broertje Tuck van het prachtige lieve tijger teefje Holly eneen reu, die voorouders in Rusland heeft...... We hadden er al weken naar uitgekeken, 9 weken duurt dan ONTZETTEND lang. Maar door elke dag op de hoogte gehouden te worden met lieve foto's en filmpjes bleven we op de hoogte van de onwikkelingen in het super geboortehuis van onze pup, waar alles gedaan werd om de pups goed te soccialiseren en te laten groeien, net zoals bij ons andere teckel kind Chica.
Aan een ieder die een prachtig lief teckel kind zoekt kunnen wij de Tenderhoeve heel bijzonder aanraden!!! Hier wordt het uiterste gedaan om de moeder en de pups een heel goed leven en toekomst te geven op alle gebied! Klasse Anita en Ron hoe jullie betrokken zijn bij jullie roedel en pups!!!

Datum: 21-02-2018

Door: Marijn

Onderwerp: Tuck

Sinds 3 weken woont onze lieve dwergteckel Tuck bij ons. We zijn ontzettend blij dat Tuck zo’n goeie start heeft gehad bij de Tenderhoeve. Er wordt ontzettend veel tijd, energie en een hoop liefde ingestoken. We kregen elke dag een berichtje met een foto/video en werden zo op de hoogte gehouden hoe het met Tuck ging. Zo konden we goed zien hoe hij groeide en hoe hij samen met zijn zus de wereld ging ontdekken! Als je opzoek bent naar een goeie fokker dan ben je bij de Tenderhoeve aan het juiste adres.

Datum: 17-12-2017

Door: Aafke van der Veer

Onderwerp: compliment

Wat een leuke, informatieve en mooie website!
Het eerste wat me opviel waren natuurlijk de prachtige honden die u heeft...Uit alles straalt zoveel warmte en liefde... Mooi om te zien!

Datum: 02-01-2018

Door: Aafke

Onderwerp: Re:compliment

Wat een fijne reactie dank je wel

Datum: 14-11-2017

Door: Bianca Thielen

Onderwerp: Faye

Inmiddels woont Faye 3 weken bij mij en haar half zusje Diva (ook van De Tenderhoeve uit het eerste nestje van Bresca).
Faye komt uit het 2e nestje van Bresca. Ze is heel vrolijk, nieuwsgierig, vrij, bijdehand, lief en houdt van veel knuffelen. Je kan goed merken dat ook Faye een geweldige start heeft gehad bij Anita en Ron en hun stabiele roedel dwergteckels. Faye is al zo goed en liefdevol gesocialiseerd! Hier is veel tijd en energie in gestoken!
Het is ook zo’n geweldige ervaring om alles te mogen volgen vanaf de dekking van Bresca tot aan het ophalen van Faye via alle contact, foto's, filmpjes en kraambezoeken.
Ook kan ik voor advies altijd terecht bij Anita, geen vraag is haar te veel.
Ik ben zo ontzettend blij met mijn twee Tenderhoeve kanjers en gun het anderen ook zo. Dus als je op zoek bent naar een teckel pup kan ik De Tenderhoeve zeker aanraden!

Datum: 14-11-2017

Door: Willem Koolhoven

Onderwerp: Fred van de Tenderhoeve (18-8-2017)

Nadat onze ruwhaar dwergteckel Karel na 14 jaar heel plotseling in 2016 overleed, duurde het een jaar voordat wij weer wilden nadenken over een nieuwe hond. Via de Nederlandse Teckel Club kwam ik op het spoor van de Tenderhoeve; een kleine teckelfokker die prachtige honden levert en dit met volle overgave en liefde dit doen. Op de site van de Tenderhoeve zag ik de prachtige teckels die daar vandaan komen en heb direct contact opgenomen; het eerste contact met Anita gaf direct een klik.
Het duurde even voordat er weer een nestje zou komen van hun Bresca - Fred is een prachtige rode reu uit het tweede nestje van Bresca van de Tenderhoeve en is nu sinds drie weken bij ons in huis. Fred is inmiddels ruim 12 weken oud, heeft een heel lief karakter en is heel nieuwsgierig, leert graag nieuwe dingen en is ook heel dapper.
Fred is in de eerste weken van zijn leven door Anita en Ron met veel liefde grootgebracht. Het is te merken dat hij prima is gesocialiseerd in het kleine gezin met de andere lieve teckels.
Kortom wij zijn superblij met deze heerlijke teckel, die zijn plek in het gezin al heeft veroverd.

Datum: 01-07-2017

Door: Jessica van der Zanden

Onderwerp: Eddy

December 2016 belde ik met de Tenderhoeve nadat ik op de website had gezien dat er een nestje zou komen. Ik was nieuw in de wereld van honden, fokkers en stambomen, dus ik had veel vragen. Anita nam alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden en ze beloofde me op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Teckel Jane zou snel loops worden en zou door prachtige reu Guus gedekt gaan worden. Wat was het leuk en spannend om er vanaf dat moment al bij betrokken te zijn!
Inmiddels hebben we alweer ruim 2 maanden onze heerlijk dappere teckel Eddy in huis en hij doet het fantastisch. Anita en Ron hebben hem de eerste 9 weken met veel liefde en toewijding verzorgd. Toen we hem ophaalden stond er een prachtige mand vol mooie spulletjes klaar. Eddy is een goed gesocialiseerd en flexibel hondje, dat overal mee naar toe kan. Hij is gewend aan mensen, andere honden, geluiden en kan ook prima eventjes alleen blijven. Onze zoon van 10 is ook dolblij met Eddy. We volgen nu een puppycursus en het is mooi om te zien hoe hij vooruit gaat en al zo goed luistert. Daarnaast heeft hij natuurlijk het eigenwijze, ondeugende maar ook heldhaftige karakter dat bij een teckel hoort. Daar genieten we enorm van! Als ik soms met vragen zit kan ik altijd bij Anita terecht. Wij kunnen iedereen de toppers van de Tenderhoeve aanraden!

Datum: 09-04-2017

Door: Bianca Thielen

Onderwerp: Diva

Diva komt uit het eerste nestje van Bresca en is inmiddels 10 maanden. Wat beleef ik toch veel plezier met haar! Diva is zo vrolijk, lief, vrij, nieuwsgierig in alles en iedereen, een heerlijke knuffelmeid, de favoriet van veel mensen en honden uit de buurt “want ze is een echte diva” en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Dit komt zeker doordat ze zo’n ontzettend fijne start bij Anita heeft gehad waar ze met heel veel liefde en zorg zo goed is gesocialiseerd, waardoor er een stevige basis is gelegd voor haar verdere leven!
Met Diva ben ik naar de puppy en jonge honden dag van de Nederlandse Teckel Club geweest en ze heeft “uitmuntend en zéér goed” op haar keurrapport staan.
Bij een puppykeuring door de orthomanuele geneeskundige Dr. Aharon is Diva goed gekeurd en werd benoemd dat Diva een zéér perfecte bouw heeft. En ja, ze is ook prachtig en gezond!
Kortom voor een teckel pup ben je bij De Tenderhoeve zeker op de juiste plek!

Datum: 21-10-2016

Door: Tineke van Rees

Onderwerp: Babs (2e nestje van Tessa)

De Raad van Beheer heeft een leuk teckelfilmpje gemaakt om het belang van een goede fokker onder de aandacht te brengen. Wat heb ik 2 jaar geleden geboft met Babs van de Tenderhoeve en wat hebben ze allemaal een geweldige puppytijd gehad. Anita Schoen is metrecht een fokker met passie!
Zie www.houdenvanhonden.nl

Datum: 20-08-2016

Door: Teuntje

Onderwerp: Kleine Fientje

Fientje woont sinds 2 weken bij ons....Het is een gezellige vrolijke hond.. En past helemaal in ons gezin...
Fientje is al een goed gesocialiseerd hondje....Ze speelt graag met de kinderen en met andere hondjes uit de buurt.... Ron en Anita hadden al heel erg hun best gedaan!
ECHT IN ALLES... ! Goede informatie over de voeding..vaccinatie echt tot aan het knippen van de nageltjes....we hebben ook een prachtige mand gekregen met zoveel leuks voor Fientje waar ze heel blij mee is......Echt super leuk..lieve Ron en Anita
Dank jullie wel....Groetjes Teuntje en likjes van onze kleine Fientje

Datum: 15-08-2016

Door: Joke Geerligs en Paul Veerman

Onderwerp: Chica

Een week geleden mochten we onze pup Chica in onze armen sluiten! Ze kreeg meteen de vuurdoop, want ons campertje stond bij de sportvelden en het vervoer daar naar toe hadden we in een fietstas achter aan de bagagedrager geplant... wel met een gaasraam in de achterkant voor zicht voor Chica. Na even piepen vond ze het super interessant. Nu gaat ze al een week zo mee naar de super en andere honden. De fietstas is haar tweede huis... Andere honden, geen probleem, dat is heel leuk spelen, ook al is het heel maxi en heel mini... Ze heeft nog geen nacht gepiept, als we haar buiten zetten: een dikke plas en een poep! Ze loopt prachtig aan haar lijn, kortom een super pup!
Dit alles is te danken aan Anita van de "Tenderhoeve" die heel veel tijd en moeite aan haar pups geeft, ze een geweldige basis geeft voor een stabiele, lieve gehoorzame toekomst, zodat ze al heel veel kunnen als ze bij hun "ouders" komen! Wat een feest om zo'n "Tenderhoeve" pup als kameraad te mogen hebben!!! En ze zijn PRACHTIG!!!

Datum: 12-01-2016

Door: Pharmf682

Onderwerp: Good info

Very nice site!

Datum: 09-12-2015

Door: Richard en Pauly Kerkhoff

Onderwerp: ""Ons Meisje ""

Nadat onze teckel Loes Luca (14 jaar) was overleden, zagen we een pup met dezelfde uitstraling en vorm van het hoofd op de facebookpagina van de Tenderhoeve. We waren er gelijk al verliefd op en besloten om deze pup Casja bij onze drie andere teckels te nemen. Achteraf bleek dat ze verre familie was van Loes Luca, wat een toeval.

Wat geeft deze fokker ons een goed gevoel. De puppy’s groeien op in huiselijke sfeer en worden goed gesocialiseerd. Na ons eerste bezoek waren we gelijk al verliefd op deze pup en bij wat een hartverwarmende familie groeien deze puppy’s op. Het voelde gelijk al vertrouwd. Na twee weken zijn we nog een keer gaan kijken en we sloten haar steeds meer in ons hart. Het was echt al ons “Meisje” en besloten haar ook zo te noemen.

Op 1 oktober 2015 hebben we de pup gehaald, onderweg was ze natuurlijk erg aanwezig, maar thuis aangekomen werd ze al snel geaccepteerd door onze teckels, met name door Lieve Lotje (3 jaar). Zij ontfermde zich over haar alsof ze een moeder was voor Meisje.

Wat een geschenk was zij en we zijn zo blij dat we dit mochten meemaken. wij Bedanken Ron en Anita , dat ze Meisje aan ons hebben toevertrouwd. En we hopen in de toekomst op weer een pupje van de Tenderhoeve. Met zoveel liefde en toewijding worden de hondjes daar grootgebracht. en daardoor zijn het ook stabiele en sociale hondjes met een fijn karakter.

Datum: 05-12-2015

Door: Stephanie Wolsleger

Onderwerp: Daantje 26-07-2015

Wij hebben konden Daantje 30 september ophalen nadat we meerdere keren op 'kraambezoek' waren geweest. Ze komt uit het derde nestje van Tessa. Wij beleven zoveel plezier aan haar. Ze een perfecte basis gekregen bij Anita thuis. Ze is sociaal en erg op mensen gericht en daarbij gaat ze super goed om met andere honden, doordat ze in een kleine roedel opgroeien ontwikkelen ze deze vaardigheden ook zo goed. Daarbij is het persoonlijk contact en de updates via de telefoon ook erg fijn, zo kan je de ontwikkeling van de pup erg goed volgen. Dus als jullie opzoek zijn naar een gezonde, lieve en stabiele pup dan ben je bij de Tenderhoeve aan het juiste adres!

Datum: 05-12-2015

Door: Teresa Pegge

Onderwerp: Oscar geb. 23-05-2014

Na 17 jaar genoten te hebben van onze Hugo, ook een rode kortharige dwergteckel, hebben wij geprobeerd om even zonder teckel door het leven te gaan. Dit heeft nog geen 6 maanden geduurd toen wij besloten om toch maar weer die leegte op te vullen. Via de NTC kwamen wij bij de Tenderhoeve terecht. Tot onze grote vreugde was de eerstgeborene een rood harige reu, Oscar! Vanaf dag 1 verliefd op dit mooie en lieve mannetje. Oscar, nu 1 1/2 jaar oud is een prachtige teckel die heel sociaal is, perfect luistert en een heel lief en zacht karakter heeft, daarnaast is hij een super stoere reu met een mooi en eigenwijs koppie! De teckels van de Tenderhoeve worden met zoveel liefde, passie en warmte groot gebracht dat dit ons ertoe heeft doen besluiten om vlak daarna tot een 2e rood harige dwergteckel over te gaan, een vriendje voor Oscar. Op 23 juli 2015 werd Guus geboren met dezelfde moeder Tessa, dezelfde rode kleur, hetzelfde lieve karakter ietwat ondeugender en weer een teckel die zo goed luistert dat het voor een teckel best uniek is. Opvoeding van de Tenderhoeve? ik denk het wel, want de tijd en energie die zij erin steken daar nemen wij ons petje voor af. Bedankt voor deze 2 kanjers!!

Datum: 05-12-2015

Door: Tineke van Rees

Onderwerp: Babs geb. 23-05-14

Via de NTC kwam ik in 2014 een nestje van de Tenderhoeve tegen. Nog iedere dag ben ik blij dat toen mijn keuze op de kleine Babs is gevallen. Niet alleen zo goed gesocialiseerd en direct al zindelijk, maar ook zo'n leuk werkhondje! Ontzettend bedankt voor deze geweldige start en ik wens jullie veel succes voor de toekomst.